Prijs & Voorwaarden

 • Pakket 1, 2 en 3 bevatten elk 5 cursussen en kosten ieder 97 euro (t/m 25 september 77 euro).
 • Pakket 4, 5 en 6 bevatten elk 3 cursussen en kosten ieder 77 euro  (t/m 25 september 57 euro).
 • De cursussen zijn online via de computer te volgen (je ontvangt een wachtwoord om in te loggen).
 • Je hebt tot 1 januari 2023 toegang tot het cursuspakket dat je kiest.
 • Per cursus krijg je de mogelijkheid één foto in te zenden van een aan de hand van de opdracht gemaakt aquarel (niet verplicht). Kort daarna krijg je per cursus toegang tot de Expositievideo met alle ingezonden foto’s.
 • Per cursus krijg je kort daarna ook toegang tot een korte Videobespreking over een deel van de gemaakte werken (op basis van de ingezonden foto’s).
 • De PDF’s van de samenvatting en de opdracht zijn downloadbaar.
 • De video’s zijn alleen op de website te bekijken en dus NIET downloadbaar.
 • Je ontvangt telkens een email als de volgende cursus van het pakket voor je open gaat.
 • Honderd Procent Tevredenheidsgarantie. Voldoet het cursuspakket niet aan wat je voor ogen had. Geen probleem, stuur mij dan vóór 8 oktober 2022 een email en je krijgt zonder problemen meteen je geld terug! Uiteraard heb je vanaf dat moment geen toegang meer tot de cursussen.

  Ook zin in Creatief Leren Aquarel Schilderen? Doe dan mee een schrijf je nu in! Ik heet je van harte welkom, dat wordt genieten!

Hoe werkt het?

We starten 1 oktober 2022Je hebt tot 1 januari toegang tot de cursussen. Je kunt het materiaal in je eigen tempo doornemen of meedoen met het groepsschema. Alléén als je meedoet met het groepsschema kun je foto’s van je werk insturen voor de Expositievideo en de Videobespreking.

Het groepsschema werkt als volgt. Op 1 oktober ontvang je toegang tot de eerste cursus. Je hebt ongeveer 10 dagen (met twee weekenden erin) om al het lesmateriaal te bekijken, de schilderopdracht te doen en daarvan een foto in te zenden. Je kunt je foto van je gemaakte werk van de eerste cursus inzenden tot en met maandag 10 oktober 2022.

Op dinsdag 11 oktober 2022 begin ik met het maken van de Expositievideo’s. Van dinsdag tot en met vrijdag 14 oktober plaats ik elke dag een nieuwe Expositievideo op de website (het is teveel werk om dat in één dag voor elkaar te krijgen). In dezelfde week maak ik ook de groeps-video-bespreking. Even kijken hoe het allemaal precies gaat lopen, want dat is erg afhankelijk van hoeveel mensen foto’s gaan insturen van hun gemaakte werk.

Op zaterdagochtend 15 oktober krijg je toegang tot de volgende cursus en begint de cyclus van ongeveer 10 dagen (met twee weekenden erin) opnieuw. Foto insturen tot en met maandag 24 oktober. Later die week ontvang je de Expositievideo’s en Videobespreking van die cursus.

Op zaterdagochtend 29 oktober krijg je toegang tot de volgende cursus en begint de cyclus van ongeveer 10 dagen (met twee weekenden erin) opnieuw. Foto insturen tot en met maandag 7 november. Later die week ontvang je weer de Expositievideo’s en Videobespreking van die cursus.

Wanneer je een Aquarelpakket met 5 cursussen hebt gekozen volgen nog twee data:
Zaterdagochtend 12 november opent een nieuwe cursus. Foto inzenden tot en met maandag 21 november.
Zaterdagochtend 26 november opent de laatste cursus. Foto inzenden tot en met maandag 5 december.

Mijn persoonlijke begeleiding, die bestaat uit het maken van de Expositievideo’s en de Video-groeps-besprekingen, gaat door tot alle cursussen achter elkaar aan bod zijn geweest. Daarna stopt de persoonlijke begeleiding. Na die periode kun je dus geen foto’s meer inzenden van gemaakt werk, want ik maak dan geen video’s meer.

De cursussen met de lesvideo’s blijven voor je toegankelijk tot 1 januari 2023 dus je kunt elke les later nog eens bekijken en de schilderopdracht voor jezelf doen. Ook de Expositievideo’s en de Groeps-besprekings-video’s kun je tot die tijd bekijken.