Prijs & Voorwaarden

 • Pakket 1, 2 en 3 bevatten elk 5 cursussen en kosten ieder 97 euro.
 • Pakket 4, 5 en 6 bevatten elk 3 cursussen en kosten ieder 77 euro.
 • De cursussen zijn online via de computer te volgen (je ontvangt een wachtwoord om in te loggen).
 • Je hebt tot 3 maanden na aanvang van de cursus toegang tot het cursuspakket dat je kiest.
 • Per cursus krijg je de mogelijkheid één foto in te zenden van een aan de hand van de opdracht gemaakt aquarel (niet verplicht). Kort daarna krijg je per cursus toegang tot de Expositievideo met alle ingezonden foto’s.
 • Per cursus krijg je kort daarna ook toegang tot een korte Videobespreking over een deel van de gemaakte werken (op basis van de ingezonden foto’s).
 • De PDF’s van de samenvatting en de opdracht zijn downloadbaar.
 • De video’s zijn alleen op de website te bekijken en dus NIET downloadbaar.
 • Je ontvangt telkens een email als de volgende cursus van het pakket voor je open gaat.
 • Honderd Procent Tevredenheidsgarantie. Voldoet het cursuspakket niet aan wat je voor ogen had. Geen probleem, stuur mij dan binnen één week een email en je krijgt zonder problemen meteen je geld terug! Uiteraard heb je vanaf dat moment geen toegang meer tot de cursussen.

  Ook zin in Creatief Leren Aquarel Schilderen? Doe dan mee een schrijf je nu in! Ik heet je van harte welkom, dat wordt genieten!

 Hoe werkt het?

Je hebt telkens meer dan 10 dagen (met twee weekenden erin) om al het lesmateriaal te bekijken, de schilderopdracht te doen en daarvan een foto in te zenden. 

Van dinsdag tot en met donderdag plaats ik elke dag een nieuwe expositievideo op de website (het is teveel werk om dat in één dag voor elkaar te krijgen). In dezelfde week maak ik ook de groeps-video-bespreking. Dat kost nog meer tijd, dus deze zal ik waarschijnlijk ook opknippen in meerdere kortere video’s en er dagelijks eentje op de site plaatsen. Even kijken hoe dat precies gaat lopen, want dat is erg afhankelijk van hoeveel mensen gaan meedoen en hoeveel mensen foto’s gaan insturen van gemaakt werk.

Op zaterdagochtend krijg je toegang tot de volgende cursus en begint de cyclus die steeds 10 dagen (met twee weekenden erin) duurt opnieuw, totdat we alle cursussen van je cursuspakket zijn doorgelopen.

Mijn persoonlijke begeleiding, die bestaat uit het maken van de expositievideo’s en de video-groeps-besprekingen, gaat door tot alle cursussen achter elkaar aan bod zijn geweest. Daarna stopt de persoonlijke begeleiding. Na die periode kun je dus geen foto’s meer inzenden van gemaakt werk, want ik maak dan geen video’s meer. De cursussen met de lesvideo’s blijven voor je toegankelijk tot 3 maanden na aanvang van de cursus, dus je kunt elke les later nog eens bekijken en de schilderopdracht voor jezelf doen. Ook de expositievideo’s en de groeps-besprekings-video’s kun je tot die tijd bekijken.     

Elke cursus bevat de volgende video’s 

Introductie van het thema –  inleiding waar op te letten bij de demonstratievideo – een of meer demonstraties – samenvatting – resultaatvideo – video met de schilderopdracht.