Reacties van Cursisten

Allereerst mijn complimenten want wat een werk heb je eraan gehad. Zo geweldig om al die ingezonden aquarellen te mogen bewonderen. Zo leuk ik heb ervan genoten en verheug mij op de volgende opdracht.

Fijn om hieraan mee te mogen doen.

Monique van Sonsbeek

Dag Margo,

Het was inderdaad een feest om naar de 4 video’s te kijken en er zitten werkelijk pareltjes bij. Ik vind het zeer inspirerend.

Bedankt en op naar het volgend thema.

Lily Wille

Wat een ontzettende toffe uitdaging was deze opdracht zeg! En het heeft mij zoveel aquarelplezier gegeven, ongelofelijk. Jij weet echt het beste in mij naar boven te halen, waarvoor mijn oprechte dank. Een verademing in deze lastige tijd, ik vergeet alles en iedereen om mij heen als ik bezig ben. Ik ben nu al benieuwd naar de resultaten van alle deelnemers, het zal een prachtig geheel zijn!
Marian van Elleswijk
Heb juist de vierde video gezien en amai Wat een leuke , originele kaarten zitten er tussen. Geeft weer inspiratie. Een goed  idee van jou om de inzendingen te verdelen in vier video’s, is beter in stukjes dan 115 achter elkaar. Ik zie er al naar uit naar zondag.
Lydia Matthy
Dag Margo, Het was inderdaad een feest om naar de 4 video’s te kijken en er zitten werkelijk pareltjes bij. Ik vind het zeer inspirerend. Bedankt en op naar het volgend thema.
Lily Wille
Wat een genot om naar te kijken. Dank voor het vele werk en het super leuke idee. 
Mieke Bakker 
Wat heb je weer wat leuks verzonnen! het gaf mij de inspiratie om een felicitatie kaart te maken. Onze kleindochter is vandaag 17 jaar geworden en zij heeft hem ontvangen.
Wies Heijboer-Warnders
Hallo Margo, Ik vond het een heel leuke les. Het is grappig om zo breed te schilderen en eens op een heel andere manier te kijken naar je omgeving en aquarel. En geweldig dat zo veel cursisten meedoen. Sowieso waardeer ik het zeer hoe actief, enthousiast en stimulerend je bent met al jouw initiatieven. Waar haal je al die energie vandaan. En ik kijk uit naar les 2!
Heidi Rothfuchs